H0 TTrainz Forum Index Hibák - TS2009 TS2009 Build 40040 hibák
|
Browsing this Thread:
1 Anonymous Users
Bottom Previous Topic Next Topic |
|
| |
|
|
|---|
| Poster | Thread |
|
Re: Útvonal egyesítés |
#242 |
|||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Posted on: 2010/Jun/24 12:29
Trainz-fan
![]()
From Pest megye
Level : 9 HP : 0 / 208 ![]() |
Maxi!
Először próbálkozz a le/fel nyilakkal. lehet hogy csak el van csúszva az a pálya a tiedhez képest. Nem minden esetben tolja be középre a másik mellé. Előbb-utóbb látszani fog az egyesítendő pálya is. Türelemjáték.. jártam már én is így. A fagyás/kilépés nem azért van mert hibás a kész, illesztendő pálya, hanem a memória túlcsordulásból adódik. (lehet kevés neki a memória?) Sok objektum - sok memóriát zabál. Petro |
||||||||||
|
|
||||||||||
|
Re: Útvonal egyesítés |
#243 |
|||||||||
|
Posted on: 2010/Jun/24 20:23
Citizen
![]()
From Szolnok City
Level : 19 HP : 91 / 456 ![]() |
Quote:
Hali Igen meg tudom nyitni külön külön őket de haA-t akarom B-hez rendelni illetve ha B-t akarom A-hoz, az már bajos neki. Cache mappa tartalmának törlése szerintetek gyógyír lehetne? szerk:Más pályát be tudok rakni illetve illeszteni de ezt az egyet nem. |
||||||||||
|
|
||||||||||
|
Talajtextúra |
#244 |
|||||||||
|
Posted on: 2010/Jul/17 14:33
Trainz-fan
![]()
From Budapest 16.ker
Level : 7 HP : 0 / 161 ![]() |
Sziasztok.
Észrevettem, hogy amikor egy pályára vizet akarok lerakni, akkor a talajtextúrák mások lesznek....Másszóval nem tesz különbséget a 3-4 féle zöld talaj között, hanem egy színű zöld pixeles talaj lesz, és a rács textúra pedig tiszta sárga színű lesz.Ezzel nagyjából nincs is nagy gondom(dehogynem!),de amikor abból a pályából kilépek amiben ezt tapasztaltam és átlépek egy másik pályába, ott is ugyanez van.Nem valami szép látvány, de csak úgy lesz jó a talaj, ha kilépek a játékból és újra visszalépek.Ha ekkor is vizet rakok le, ismét csúnya lesz.... Valami ötlet hogy mivel lehet orvosolni? Köszi. |
||||||||||
|
|
||||||||||
|
Re: Talajtextúra |
#245 |
|||||||||
|
Posted on: 2010/Jul/17 14:50
Old professor
![]()
From Győr
Level : 34 HP : 166 / 830 ![]() |
Quote:
Nekem is volt ilyen gondom. Egy újra tétel megoldotta. GumiApo |
||||||||||
|
|
||||||||||
|
#246 |
|||||||||
|
Posted on: 2010/Jul/17 21:32
Csapattag
![]()
From Győr
Level : 34 HP : 166 / 832 ![]() |
Jó estét!
Ha a jelenség OpenGL üzemmódban jön elő, akkor próbáld ki úgy, hogy az üzemmódot átállítod DirectX-re. Avagy fordítva. Nálam OpenGL beállításnál jelentkezett -a Db-Nyi pályán, mindig ugyanott belépve-, azóta DirectX-ben megy a móka, a képzavar meg elmarad. |
||||||||||
|
|
||||||||||
|
#247 |
|||||||||
|
Posted on: 2010/Jul/18 10:22
Trainz-fan
![]()
From Budapest 16.ker
Level : 7 HP : 0 / 161 ![]() |
Köszönöm szépen a válaszokat
![]() |
||||||||||
|
|
||||||||||
|
#248 |
|||||||||
|
Posted on: 2010/Jul/30 16:10
Citizen
![]()
From Budapest. Zugló
Level : 17 HP : 84 / 420 ![]() |
Sziasztok!
A múlthéten feltettem a gépemre a Win7-t. Amikor elszeretném indítani minden gond nélkül megy, de azelőtt amikor be kéne tölteni, hogy választani lehessen, hogy tervező, fűtőház, stb...,kifagy. A buid: 40040, eredeti játék, op rendszer. Üdv.: Dani |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
|
#249 |
|||||||||
|
Posted on: 2010/Jul/30 16:16
Team-member forever
![]()
From 192.168.0.6, Budapest, Debrecen
Level : 38 HP : 188 / 941 ![]() |
Nekem most a 2010-el volt egy ilyen, hogy telepítés közben volt egy hiba, aztán dx módban nem akart elinduln, openglben meg hibásan jelent meg.
De ez nem jelenti azt hogy nálad is ez lehet a probléma ![]() |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
|
Telepítés... |
#250 |
|||||||||
|
Posted on: 2010/Aug/10 13:29
Newbee
![]()
From
Level : 1 HP : 0 / 8 ![]() |
Bármilyen warez témájú dolog, vagy azzal kapcsolatba hozható cselekedet fórumszabályzatba ütközik!!! Ez volt az első és utolsó figyelmeztetés! Üdv MZsolti
|
||||||||||
|
|
||||||||||
|
Re: Telepítés... |
#251 |
|||||||||
|
Posted on: 2010/Aug/10 13:54
Team-member forever
![]()
Valami nálad bugzik.
Win 7 x64-en nekem simán fut minden. Egyszer volt eddig telepítési hiba az 5-6 telepítés alatt, de leszedtem és újraraktam, és nem volt utána vele gond. Zsolti: szegénynek még a letöltött se megy ![]() |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
|
#252 |
|||||||||
|
Posted on: 2010/Aug/10 14:59
Newbee
![]()
From
Gondolom te csupa jogtiszta dolgokat használsz otthon... Hallod akkor rúgj ki xDDD
|
||||||||||
|
|
||||||||||
|
#253 |
|||||||||
|
Posted on: 2010/Aug/10 15:06
Old professor
![]()
From Budapest
Level : 30 HP : 147 / 739 ![]() |
Képzeld, csupa jogtiszta dolgot használ itt mindenki.
Egyébként meg olvasd el a fórumszabályzatot... ![]() |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
|
#254 |
|||||||||
|
Posted on: 2010/Aug/10 15:14
V.I.P.
![]()
From Érd állam
Level : 25 HP : 0 / 607 ![]() |
Quote:
Jól gondolod! Üdv |
||||||||||
|
|
||||||||||
|
#255 |
|||||||||
|
Posted on: 2010/Aug/10 15:16
Newbee
![]()
From
Hallod én eleve úgy írtam hogy meg akarom venni. Ha nem fut akkor meg nem. Nyilván te sem adnál olyan valamiért pénzt, amit nem tudsz futtatni...
Csak tudod ember vagyok. És nem "ez volt az első és utolsó figyelmeztetés" hanem talán "Kérlek, ne írj ilyen jellegű dolgokat." Bírom hogy egyesek nagyra vannak magukkal. Ha meg nehezére esik normálisan közölni valamit, akkor ne legyen abban a posztban. Nyilván senki nem születik fórumszabályzattal a seggében. Én elfogadom a fórumszabályzatot csak egy kis modort kérnék... |
||||||||||
|
|
||||||||||
|
#256 |
|||||||||
|
Posted on: 2010/Aug/10 15:37
Citizen
![]()
From 100-as vonal,Törökszentmiklós
Level : 25 HP : 245 / 613 ![]() |
Tiso!
Te egy letöltött,megcrackelt,generált serial-os játékról döntöd el,hogy megvedd-e az eredetit??? Ehhez csak gratulálni tudok... Ezek szerint nem vagy tisztában az eredeti játékok előnyeivel... Ilyen sz...tól ne is várd el hogy fusson rendesen... ![]() |
||||||||||
|
|
||||||||||
|
#257 |
|||||||||
|
Posted on: 2010/Aug/10 15:45
Newbee
![]()
From
Jellemző... Te is olyan kedvesen tudsz bánni az emberrel. Létrehoztok egy fórumot, ahol kérdéseket lehet feltenni. És akkor te gúnyosan "gratulálsz". Én meg Neked tudok gratulálni hogy te is ilyen nagyszerű ember vagy csupa jóindulattal. Örülök, hogy a Te világodban minden felhasználó ZSENI és tökéletesen tud mindent ezért nem is kell velük szenvedni.
Én is tudok neked gratulálni, de nem gúnyból hanem szívből! :) |
||||||||||
|
|
||||||||||
|
#258 |
|||||||||
|
Posted on: 2010/Aug/10 15:56
Citizen
![]()
From 100-as vonal,Törökszentmiklós
Level : 25 HP : 245 / 613 ![]() |
Itt nem arról van szó,ki a zseni és ki nem az...
Hanem hogy egy olyan játékról akarod eldönteni,hogy megvedd-e,ami nem eredeti.Namármost ezekről köztudott,hogy annyit érnek,amennyit kiadsz érte:semmit... Nézz meg képeket,videókat a játékról,abból szerintem le lehet szűrni,mennyire tetszik. Azt meg nem tartom valószínűnek,hogy az eredeti játék nem fog futni... És ezt jóindulatból mondom: eredeti játékkal más hangnemet és több segítséget fogsz itt kapni! |
||||||||||
|
|
||||||||||
|
#259 |
|||||||||
|
Posted on: 2010/Aug/10 16:45
V.I.P.
![]()
From Érd állam
Level : 25 HP : 0 / 607 ![]() |
Kedves Tiso22!
Hadd reagáljak fennkölt hozzászólásodra: 1... Senki sincs nagyra magával! Nekem mint ennek a fórumnak a moderátora, az a feladatom, hogy betartsam, és lehetőleg betartassam a fórumszabályzatban foglaltakat. Te ezeket megszegted, ezért kaptál figyelmeztetést. Azt hiszem ez elég világos! 2... "senki sem születik fórumszabályzattal a seggében" Ehhez a stílushoz csak gratulálni tudok! De ha egy kicsit kinyitod a szemed, akkor láthatod, hogy a fórum főoldalán van egy "Köszöntő és fórum szabályzat" topic, amihez oda van írva "kérlek olvasd el a témákat". Ezek szerint neked ez kimaradt. Ebből fakadó kellemetlenségeidet nem tudom figyelembe venni... 3... "Létrehoztok egy fórumot, ahol kérdéseket lehet feltenni" olyan kérdések, amiket te tettél fel, inkább torrent oldalra valók, nem ide! Ott ezeket felteheted... No ennyi lenne! Üdv |
||||||||||
|
|
||||||||||
|
#260 |
|||||||||
|
Posted on: 2010/Aug/10 18:02
Team-member forever
![]()
Az Auran lusta demot csinálni, mondjuk mást is
![]() amik neten fenvannak, azok eredeti lemezről kerülnek fel cd-kép fájlba, vagy amiből van hivatalosan letölthető verzió, akkor egy az egyben az eredeti fájl kerül fel, és azt egészítik ki egy generált kóddal. Aurannál látszik, hogy feladták a dolgot, mert a 2004-et még "crackelni" kellett... És kérem, hogy ezt ne moderáljátok ki, mert direkt elolvastam újra a szabályzat ezen részét, és nem segítek ezzel senkinek semmifélét a használat terén, nem is buzdítom erre, és nem is kérek segítséget ezzel kapcsolatban. Mindamellett mint újfelvételesnek is igaza van, hogy konkrétan ezeket a pontokat nem szegte meg, és vegyük figyelembe, hogy ha nincs se demo, se ismerős akinél kipróbálhatja megnézheti, akkor ha nem sikerül működésre bírnia vásárlás után, akkor azért nem akar feleslegesen kiadni 1-2-5ezer forintot. Manfred: kisbetűs részem első mondata MZsolti: Mindamellett-tel kezdődő gondolatom Tiso22: nem egy ember volt, aki úgy jött ide a fórumra, hogy nézelődött egy darabig, megszokta a légkört, a reakciókat, és majd csak azután kérdezett, vagy mutatott bármit is. Persze jóval kevesebb az ilyen. És már akkor észre lehet venni, hogy sokan néha túlzottan is harapnak erre a témára. Manfred: Sura említett listát a DX-ben nem kompatibilis videokarikról. És akinek olyanja van, az vegyen rögtön egy új kártyát? ![]() Trainznél eredeti játék előnye annyi, hogy SP telepítés után is tudod használni, nem fogják kizárni a kódod, és tudsz DLS-ről letölteni. Persze ha megszűnik a DLS És túl sok a személyeskedés ![]() |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
Top Previous Topic Next Topic |
|
|

Topic options
Print Topic
Threaded
Newest First