Forglom sűrűsége: max mp
Login
Felhasználónév:

Jelszó:

Emlékezz rám!Elfelejtett jelszó?

Regisztrálj most!
Köszöntünk a H0 TTrainz weboldalon!

Oldalunk a Trainz (TRS2004, TRS2009, TS2010, TS12) vonatszimulátor magyar vonatkozású témáival foglalkozik. A HoTTrainz csapat 2002-es megalakulása óta tartja fent ezt a weblapot, és bővíti a tartalmát. Fő feladatunk a magyar vasúti világ játékbeli megvalósítása, lemodellezése. A weblapunkon immáron több szász modell tölthető le INGYEN, melyek nagy részét mi magunk készítettük, ill. amiket más csapatok publikáltak. Ezen kívül számos vasúti és a játékhoz kapcsolódó dokumentumot találhat a kedves látogató, az ismertetők és a fórum tallózása közben. Kívánjuk, hogy a lapunkon fellelhető tartalom, sok-sok élvezetes percet szerezzen mindenkinek, eközben azonban ne feledkezzünk meg arról, hogy ami itt látható/letölthető tartalom, az rengeteg szabadidő, és önzetlen munka eredménye.
Kiemelt híreink
Beküldte nortsen (2012.06.2.)
Üdvözlök minden kedves látogatót a megújult weblapunkon!

Hosszú ideje nem történ a lap kinézetében változás, így eljött az idő, hogy a mai igényeknek megfelelően változtassunk pár dolgon. A weblap már jó ideje készülőben van, és öröm, hogy immáron élesben is bevetésre kerülhet, hiszen 8 hónapja már, hogy először elkezdtünk foglalkozni a gondolattal. Mint régebben írtam, főleg műszakilag kellett feljebb kapcsolni, és a kinézet csak a második helyen szerepelt. Tartalmilag szinte semmi sem változott, tehát ugyanazokat a letöltéseket, dokumentumokat lehet megtalálni a lapon, mit ezelőtt. De akkor mi is változott?

Híreink
Beküldte guriga (2014.05.12.)
Elnézést kérünk a weblap sorozatos leállásáért!
Sajnos rajtunk kívül álló okok miatt nem tudjuk időben megjavítani a problémát, így türelmeteket kérjük. A hibaelhárítás valószínűleg több időt fog igénybe venni, ezért az elkövetkező időkben még számolni kell további leállással illetve lassulással. Köszönjük!

A hét képe
hetkepe 151116 3
Új letöltések
HOTT M41 csomag TANE...
HOTT M41 csomag TANE...
Beküldés dátuma 2015.09.2.
HOTT Gigant csomag T...
HOTT Gigant csomag T...
Beküldés dátuma 2015.09.1.
Állomási lámpa cs...
Állomási lámpa cs...
Beküldés dátuma 2014.06.4.
19. számú vasúti fővonal
Debrecen - Nyíregyháza bemutató videó


Magyar   Angol